Advies

 

Ecologisch advies is ook een van de mogelijkheden die ik kan bieden. Dit kan een globaal advies zijn of juist een meer gedetailleerd advies, afhankelijk van de situatie en de expertise die ervoor nodig is.

 

  • Visstandsbeheer

 

Advies op het gebied van visstandsbeheer bijvoorbeeld. Dat kan als er data beschikbaar zijn, of eventueel aan de hand van een onderzoek in samenwerking met een beroepsvisser.

 

  • Infrastructuur (knelpunten)

 

Bij aanleg van nieuwe infrastructuur of ecologische knelpunten in bestaande systemen kan ik adviseren op het gebied van zaken als migratie, voortplanting en risico voor flora en fauna.

 

  • Onderhoudsplan

 

Verder zou bijvoorbeeld een advies voor een onderhoudsplan tot de mogelijkheden kunnen behoren. Voorbeelden daarvan zijn onderhoud van natuurlijke vijvers, water met bedreigde soorten waar onderhoud nodig is, ecologisch verantwoord onderhoud van cultuurwater en parken.

 

  • Bagger- en sloopwerkzaamheden

 

Ook zou ik kunnen adviseren of assisteren bij baggeren, demping van sloten en sloopwerkzaamheden.

 

Er zijn nog een aantal zaken waar ik advies voor zou kunnen geven, te denken aan een werkplan voor bescherming van soorten, ecologische inrichting bij nieuwbouwprojecten en (ecologische) alternatieven voor bestaande systemen.

 

  • Filtersystemen

 

Aangezien ik ook een tijdje vijverbouw heb gedaan, zijn biologische filtersystemen bekend terrein voor mij. Advies voor aanleg en inrichting is mogelijk.

Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
© 2018 Misgurnus
Filter